GoChongi night @ betahaus
02.11.2016

Ски и рoкендрол в петък вечер - как ви звучи? Мястото е кафето на betahaus, а главният заподозрян е Никола Чонгаров - Чонги. Събитието започва в 18:30 и има за цел да подкрепи завръщането на Чонги в ските и подготовката му за следващата Олимпиада в Южна Корея през 2018. 

Никола Чонгаров е състезател по ски от Пловдив. Освен това е и доста добър рокендрол музикант, но в това ще може да се уверите сами. През 2014-а г. Чонги се класира на 23-о място в алпийската комбинация на Олимпиадата в Сочи. След две години почивка от професионалния спорт решава да се завърне в ски надпреварата с нови сили. Поставя си за цел сам да се подготви и да финансира участието си в изцяло новата за него дисциплина ски крос. Така наскоро стартира краудфъндинг кампанията #GoChongi, която може да видите тук.

Концертът ще сложи край на кампанията и ще събере на едно място любителите на снега и белите спортове. Чонги е подготвил акустичен сет с авторски парчета, прожекция на любими видеа, а също така много изненади и игри. 

Още за събитието вижте във Фесйбук.

See you there! :)

Галерия:
лонгборд уроци