Ninja Squad с гордост представя Method Mag в България
23.10.2016

Method Mag е най-старата сноуборд медия в Европа, основана от Anders Hagman и Calle Eriksson през 1994 година. Вече 22 години екипът на списанието отразява сноуборда по възможно най-забавния начин.

В момента списанието се разпространява безплатно в сноуборд магазини в Европа, Щатите и Канада, а от тази седмица английската версия на Method Mag може да бъде намерена и в core snowboard магазините в България. 

От тази седмица, английската версия на Method Mag може да бъде намерен и в core snowboard магазините на България. 
След дистрибуциите на Airblaster, Ashbury, HOWL и Stinky Socks, Method Mag e първата медия, за която Ninja Squad ще се погрижи да достигне до максимално много хора в България.  Списанията имат огромно значение за развитието на сноуборд културата от самото му създаване. Присъствието на принт издание в България и то безплатно ще даде достъп до информация за сноуборда в Европа и Щатите, която не може да бъде намерена онлайн. 
Този сезон Method Mag пускат и първия си сновбоард филм “Method Movie”

След дистрибуциите на Airblaster, Ashbury, HOWL и Stinky Socks, Method Mag e първата медия, за която Ninja Squad ще се погрижи да достигне до максимално много хора у нас.

Списанията винаги са имали огромно значение за развитието на сноуборд културата още от самото създаване на спорта. Затова и присъствието на принт издание от ранга на Method в България, при това безплатно, е голяма стъпка за сноуборд сцената у нас и ще даде достъп до новини от света на сноуборда в Европа и Щатите, които понякога не могат да бъдат намерени и онлайн.

Освен това, този сезон Method Mag пускат и първия си снооуборд филм “Method Movie”. Вижте трейлъра му:

За повече информация и/или ако искате да заредите списанието във вашия магазин пишете на skate@ashbury.bg

Галерия:
лонгборд уроци