Броени дни остават до началото на ултра крос триатлона


Броени дни остават до началото на ултра крос триатлона
28.08.2016

Ако сте авантюристи, запалени спортисти, ако искате да усетите тръпката от състезанието и адреналина от това да се преборите със себе си. Ако искате да разберете къде е границата на комфорта ви и да се опитате да минете отвъд нея, то следващите няколко реда могат да ви забъркат в едно незабравимо приключение.

 


На 3-4 септември 2016г. районът на град Приморско ще се превърне в притегателен център за всички с достатъчно смелост, издръжливост, желание и мотивация да станат част от първия ултра крос триатлон "Лъвско Сърце".

Предизвикателството Лъвско Сърце включва традиционните три етапа за триатлон с многократно увеличен обем -  3,0 км плуване в залива на плаж "Перла", 110 км XC колоездене в сърцето на Странджа планина и 17 км бягане през най-живописните кътчета на резервата „Ропотамо“.

 

Вдъхновен от приказната природа на България и свободата, която тя дава, екипът на това екстремно състезание е сътворил нещо необикновено.

Мястото е избрано не случайно. Районът на Странджа планина е едно от най-магичните и романтични кътчета у нас. Тук се преплитат култура и традиция, мистика и история.

 

Целта на Лъвско Сърце е да насърчи колкото се може повече атлети да преминат успешно предизвикателството. Средствата за тази цел са и материални, и морални. Повече информация за програмата и условията за участие ще намерите на www.lionheart.bg

източник - официална страница на събитието http://lionheart.bg/

снимки - архив "Лъвско Сърце"
Галерия:
  
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци