10 снимки, които ще ви накарат да започнете да стягате багажа си към SZIGET 2016 още сега


10 снимки, които ще ви накарат да започнете да стягате багажа си към SZIGET 2016 още сега
28.07.2016

"Събирайте спомени, а не вещи" казват много хора и точно това възнамеряваме да правим ние цяло лято. Отказахме се от разни малки удоволствия като чифт нови кецове и/или телефон и решихме, както винаги, да се гмурнем в дълбокото, на прага на финансовите и физическите си възможности, като за 2-ра поредна година се присъединим към SZIGET - най-големият музикален фестивал в Европа (за който вече писахме тук).

Независимо дали сте фестивален тип човек или не, трябва да знаете, че преживяванията по летните музикални фестивали са точно като по филмите - пълни с еуфория и цветове, носят заряд за месеци напред и гарантират спомени за цял живот. Ще успеете да чуете част от най-известните изпълнителни в света (буквално. тази година в списъка влизат имена като RIHANNA, John Newman, David Guetta, SIA, MUSE, MØ, The Chemical Brothers, Kodaline, Manu Chao La Ventura, Hardwell, Wilkinson, The Lumineers, Die Antwoord, Parov Stelar и много, много други. вижте пълния списък тук). Но най-важното е, че ще се откъснете изцяло от реалността и забързаното си ежеднение и ще се потопите в дни и атмосфера, изпълнени със смях, забавления и нови и интересни занимания.

Ние вече сме пристрастени и смело бихме казали, че човек поне веднъж трябва да се отдаде на непознатото и посети голям музикален фестивал и вярваме, че галерията с долните снимки го доказва: 

Ако все още се чудите, разгледайте и официалната галерия, откъдето взехме всички снимки. По-добре, обаче, просто се сдобийте с един от малкото останали дневни билети за фестивала на цена от 59 евро и се отдайте на най-лудото си лято на SZIGET 2016. КУПИ СВОЯ БИЛЕТ ОТТУК 

п.с. И не забравяйте да ни пишете, ако ще ходите. Ще се радваме да се съберем по-голяма българска група. :) 

текст: Фатима М. 




Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци