Ryders - предпазвате очите си без да разбивате финансите си!
4.07.2012Скъпите ви очила ще пропуснат всички приключения, но това е за тяхно добро - на тяхната висока цена една драскотина може да бъде унищожителна!
 
RYDERS са направени от същите висококачествени плаки и материали и са произведени по същия процес, като големите марки, но ще ви струват по-малко, за да не се притеснявате да ги използвате по предназначение. RYDERS са удароустойчиви, оптично-коригирани, със 100% UVA, UBV и UVC защита и може да разчитате на тях без абсолютно никакви компромиси.  

Любителите на живота на открито знаят ползите от това да носят поляризирани слънчеви очила: те елиминират размазването и отблясъците от отразената слънчева светлина, благодарение на специален филтър на лещите. Те, практически, са задължителни при водните и зимните спортове. Освен това, добре е да си има такива и всеки, който просто прекарва много време на открито под слънчевите лъчи.

Марката е от Бритиш Колумбия, Канада и е изградила за последните 25 години безупречна репутация на достъпни очила за тренировки, състезания или когато просто се радвате на живота!

Слънчевите очила и маски RYDERS се предлага с пет различни типа плаки:

- Фотохроматични
- Поляризирани
- Фотохроматични + поляризирани
- Стандартни
- Сменяеми

и 12 различни цвята на плаките подходящи за различни условия.

За повече информация посетете:

http://www.xcosports.com/index.php?section=store&prg=35

Галерия:
лонгборд уроци