5 неща, които можеш да правиш вкъщи, когато навън вали и няма сняг
20.02.2016

Всички ни е обхванала една меланхолия по липсата на сняг по средата на зимата.

На всичкото от горе времето е мрачно и дъждовно, но това не бива да влияе на настроението ни.

Ето Ви 5 полезни неща, които можете да правите в такова време!

1. Да тренирате вкъщи. Toва винаги е полезно. Да поддържате форма и тонус не ви е необходимо дори да излизате от вкъщи. Трябва само мотивация да има:

Всеки избира сам какво да тренира. Но към всяка тренировка може да добавите и планк. То е едно много добро изолиращо упражнение за сила и издържливост, което укрепва коремната мускулатура. На практика може да се практикува навсякъде и от всеки.

2. Когато дъжд вали и няма сняг - сухи тренировки за баланс. Тренировките за баланс също са много полезни. На практика могат да ви помогнат във всички спортове, особено тези на дъска. И тъй като времето не позволява използването на други дъски, тази е доста подходяща :)

3. Да прочетете надъхваща книга. Това също е една добра идея. След тренировката може да си отпочинете с нещо приятно за четене. Ние препоръчваме:

4. Да направите нещо полезно за хапване. Тук фантазията Ви може да се развихри много. Ние предлагаме едни бананови палачинки и веган кекс:

5: И накрая може просто да седнете и да си помечтаете:Хубав ден от нас и не позволявайте нищо и никой да помрачава настроението Ви!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци