Дребни срещу старчета vol.4
08.09.2015

 

За четвърта поредна година вълните по нашето Черноморие ще се превърнат в сцена за годишното състезание по сърф.
Дата още няма, тъй като се чака за подходяща прогноза в периода 18 септември – 18 октомври, когато ще бъде фиксирана датата за състезанието. 
За да се изберат оптимални условия, организаторите от Българска асоциация по екстремни водни спортове са оставили отворена не само датата, но и локацията. Състезанието ще се проведе в залива при пристанището на Ахтопол или Лозенец.
Датата и мястото на Дребни срещу Старчета 2015 ще бъдат обявени два дни преди събитието.
Surf`s up!
А ето и едно видео от 2013г.

За четвърта поредна година вълните по нашето Черноморие ще се превърнат в сцена за годишното състезание по сърф.Дата още няма, тъй като се чака за подходяща прогноза в периода 18 септември – 18 октомври, когато ще бъде фиксирана датата за състезанието. За да се изберат оптимални условия, организаторите от Българска асоциация по екстремни водни спортове са оставили отворена не само датата, но и локацията. Състезанието ще се проведе в залива при пристанището на Ахтопол или Лозенец.Датата и мястото на Дребни срещу Старчета 2015 ще бъдат обявени два дни преди събитието.

Всички желаещи да участват в състезанието трябва да попълнат Заявление Участие 2015 и да я изпратят на bewsa@outlook.com до 17.09.15

Surf`s up!А ето и едно видео от 2013г.
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци