"So it goes" a short movie by COS WE CAN
08.05.2012

Фелисити Палматийр  е само на 19 години и вече е просърфиска. На 4 годинки баща й забелязва нейната страст към сърфа, окуражава я и й помага да последва мечтата си. Тя работи усърдно, за да я постигне, а сега ще трябва да положи още повече усилия, за да я задържи. Като всеки професионален спортист тя се опитва да бъде в конкурентна форма – постоянно пътува по състезания, тренира и представя спонсорите си пред медиите. В крайна сметка е ясно, че това да си професионалист е придружено с много напрежение и то от много страни.
Когато напрежението от състезанията й дойде в повече, Фелисити намира утеха в това, което обича най-много, а именно пак сърфа.
Заснет на девствените плажове на Маргарет Ривър, Южна Австралия, този филм ни напомня, че въпреки хората да ти казват по кой път трябва да тръгнеш, в крайна сметка ще трябва да си отъпкваш своя собствена пътека.
So It Goes ни показва какво е в ума на един елитен спортист, с какво трябва да се справя и как успява да продължава напред, без да се отказва
‘When the going gets tough, I go for a surf – and everything just seems to fall into place. When I’m having a problem I get in the water and seem to find a solution.’ казва Фелисити

Вярваме, че всеки може да извлече по нещо за себе си от това филмче. Все пак всички се изправяме всекидневно пред трудностите, които ни сервира поредния ден и това е просто като едно малко напомняне, че никога не трябва да губим надежда и да се отказваме от това, което обичаме да правим. В крайна сметка точно то е едно от нещaтa, които могат да ни направят щастливи!

 

За повече информация и за другите филмчета на адрес : http://www.coswecan.com.au

И не забравяйте, че човек е толкова голям, колкото големи са и мечтите му:)
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци