Подкрепете Small Foot в голямата надпревара на Pioneers
11.02.2015

Small Foot - българският стартъп, създател на първите в света надуваеми снегоходки, започва да печели все повече признания по цял свят.

След като бяха наградени с наградата за "Най-иновативно предприятие на годината" през 2014г. от президента, тази година Small Foot бяха избрани измежду стотици продукти, за да попаднат в топ 6 на Алпийската селекция на европейския фестивал за предприемачество Pioneers.

За да достигнат, обаче, Small Foot до самия фестивал и получат възможността да участват, те имат нужда от нашата подкрепа - в следващата седмица трябва да съберат колкото се може повече лайкове на страницата им във фейсбук, както и retweets и follows в twitter.

От SmallFoot пък са подготвили голямо намаление - всички, които харесат страницата им и споделят видео/снимка или review за продукта ще могат да си купят чифт от най-яките снегоходки на пазара за 180лв. (над 50% от нормалната цена)

360mag
снимка: 360mag

Беритата вече пробвахме снегоходките и скоро може да очаквате и пост с коментари и снимки. Ще ви кажем само, че да - те наистина работят и си струва да ги подкрепите този български продукт, направен от карачи за карачи. 
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци