Две интересни джаджи!
23.04.2012

XSories Aqua Note: Поради удобния си и ергономичен дизайн, този изцяло водоустойчив MP3 плеър е идеален за всчкакви видове спортове. MP3 плеъра е вграден в слушалките, така че вече да не се налага да носите в джоба си допълнително устройство или да трябва да се борите дълго време с разплитане на кабели. Само слагате слушалките на ушите и тръгвате!- Слушалки с вграден MP3 плеър
- Съобразен изцяло за ползване при спортуване (ергономия, комфорт и лекота)
- Поддържа MP3 и WMA формати
- Страхотно качество на звука
- Високоскоростно USB 2.0
- Вградена презареждаща се литиево-йонна батерия
- Време на работа: около 10 часа
- Включени два комплекта тапи за слушалките
     

Зарядни PowerTrekk!

Първото зарядно, което работи с вода – PowerTrekk, е на българския пазар чрез XCoSports в момента на световната си премиера. Потребителите само в седем държави имат достъп до иновативната технология, която заличи нуждата от електрически контакт за зареждане на мобилни устройства.


Шведският продукт осигурява удобство и спокойствие на хората, които са постоянно в движение и сред природата. Специалните шайби на продукта се поставя в сета, който след това се допълва с вода и може да се използва за всеки уред, който се зарежда чрез USB – камера, мобилен телефон или GPS устройство. PowerTrekk използва технология, която природосъобразно превръща въглерода в електричество. Специалните шайби за устройството се продават по три в комплект, а PowerTrekk има и портативна батерия в комплекта..
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци