Early Riders Camp – Pro Camp VI лагер 19/29 август
14.05.2014

С наближаване на лятото идват и алтернативите да си го направите още по вълнуващо и незабравимо!

За първи път това лято Early Riders Wind Camp организира специализиран уиндсърф и кайтборд лагер - за най-добрите млади сърфисти и кайтисти.

Ако отдавна сте надминали учителите си, ако искате да усъвършенствате триковете и скоковете си и да научите нови, ако мечтаете да карате на вълни – това е мястото за вас.

„Клиника по уиндсърф“ или „Pro Camp“ е 10-дневен спортен лагер по време, на който ще имате възможност да живеете и тренирате и карате,  в компанията на истински професионални сърфисти и кайтисти състезатели по freestyle и waveride. Техните персонални съвети и демонстрации ще помогнат на всеки от вас да изчисти грешките в стила си и да достигне личните си лимити.
Клиниката включва теория, практика и видео анализ на наученото през деня.

Ментори на лагера това лято ще са:
Едно истинско бери - младата холандска freestyle състезателка ARRINNE AUKES (вицешампион на PWA световния тур по Freestylе за 2013) - www.arrianneaukes.com

и германския кайтист Бенджамин Бехолц (про-райдър на Slingshot)!!!!Ето какво казва Arriane за преподаването и тренировките.

„От малка искам да споделям моята любов към уиндсърфа със приятелите и семейството си. Още тогава открих, че имам увереността и познанията да обучавам. Благодарение на опита натрупан през годините на моето „уиндсърф пътешествие“, у мен се породи и желанието да предавам уменията си не само на хората, които познавам - а на всички без значение от възраст, пол или опит в карането. Вярвам, че всеки трябва да се изправи на сърфа поне веднъж в живота си!

С уиндсърф „клиниките“ (лагерите), които организирам помагам на начинаещите да усвоят правилно основата на сърфа, а напредналите да подобрят и развият уменията си. Вдъхновявам ме да гледам как някой прогресира. Преподаването на уиндсърф е идеална възможност да срещам нови и различни хора навсякъде по света.

Водя уиндсърф „Клиники“(лагери) за всяко ниво на каране. Курсовете са приспособени за особеностите, както на груповото, така и на индивидуалното обучение. Освен в родината си Холандия организирам „клиники“ на много други места по света. Това ми дава шанс да общувам с различни националности.

Линк към събитието в Facebook

Програма за деня (режим на лагерника в Pro Camp):

08:00 – Закуска в лагера;

09:00/09:30 – Теория и обсъждане на набелязаните цели за деня, съобразени с условията и личните възможности на всеки;
09:30/12:30 – Сесия с вашия ментор във водата;
12:30/13:00 – Анализ на тренировката и персоналните грешки на всеки (видео анализ на заснетите материали);

13:00/14:00 – Обяд в лагера и почивка;

14:00/18:00 – Свободна сесия във водата. Всеки може да упражнява наученото или да кара за удоволствие;

19:00/20:00 – Почивка и подготовка за вечеря;
20:00/20:30 – Вечеря;
20:30/22:00 – Китари на плажа, игри в лагера или разходка до селото

22:00 – Време за сън, защото утре предстои голям ден!

Очаквайте скоро и интервю специално за Wild-berries от ARRINNE AUKES!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци