ONYX live @ club *MIXTAPE 5* 30.05.2014 - Phat Bride Productions
15.04.2014

Последният албум на ONYX вече се слуша! Бандата издаде #WAKEDAFUCUP едва преди няколко седмици! Всички парчета си заслужават, съвместните проекти с ASAP FERG, CORMEGA, DOPE DOD, PAPOOSE, MAKEM PAY, REKS, SEAN PRICE и SNACK THE RIPPER определено са се получили. Албумът е изцяло продуциран от известната на всички фенове немска DJ формация: SNOWGOONS, а самият DJ ILLEGAL пътува заедно със STICKY FINGAZ и FREDRO STARR за представянето на #WAKEDAFUCUP в столичния *MIXTAPE 5* на 30ти Май.

Най-новото от ONYX, обаче, не идва само. Освен DJ ILLEGAL, към легендите от Куинс ще се присъедини едно много специално име, което в последните няколко години си изгради сериозна фен база и една не малка част от нея отдавнa очаква дата в България. Засега ще запазим името в тайна, но трудно бихме намерили по-подходяща банда за съвместен концерт с ONYX.

Освен най-актуалните парчета от #WAKEDAFUCUP, STICKY и FREDRO ще покажат най-доброто от всичките си, вече 8 студийни албума. Ще чуем и новото, ще чуем и класиката. Групата е на сцена повече от 20 години и е известна с лоялността си към винаги добрата музика, както и с един куп награди и признания.

Който е гледал ONYX на живо няма какво да го убеждаваме, че по-мощен концерт няма. Останалите, заповядайте!!!


▉▉▉▉▉▉ ONYX ▉▉▉▉▉▉
◖ Sticky Fingaz & Fredro Starr ◗
▉▉ #WAKEDAFUCUP TOUR ▉▉
https://www.facebook.com/onyxdomain

▇ DJ ILLEGAL ▇
◖ SNOWGOONS ◗
https://www.facebook.com/SnowgoonsMusic

✛ VERY SPECIAL GUEST TBA
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
MAY 30th - FRIDAY - club *MIXTAPE 5* - 22:00h

TICKETS ▼ Ticket Logic Bulgaria---------------------------------
►Early Bird: 15 BGN (до изчерпване на количеството)
►Pre-Sale: 20 BGN
►Door: 25 BGN

18 +

Линк към събитието във Facebook

Галерия:
лонгборд уроци