AIR & ART Festival 2014
12.02.2014

“Air and Art” e фестивал, обединяващ зимните екстремни спортове и графити изкуството.

Събитието е второ издание, създадено и организирано от Pamporovo FunPark и TRS Event&Team Manegement, спонсорирано от PAMPI Apres Ski Bar и верига магазини "На Тъмно".

Мероприятието ще се състои на 14 февруари в к.к. Пампорово.

“Air and Art” е съчетание между фрийстайл ски и сноуборд и графити изкуство в категориите Биг Еър сешън и Графити джам фест.
Биг Еър сешъна стартира в 11:00 на Линия 1 в Pamporovo FunPark. Специално поканени професионални фрийстайл скиори и сноубордисти ще демонстрират фантастичните си умения на скоковете по трасето.

Graffiti jam феста стартира в 10:00 ч. и е под наслов – Да освежим бетона. Фестивала е със зададена тема/дума: Пампорово. Мероприятието събира на едно място райтъри от национално и международно ниво. Артистите ще имат възможността да демонстрират уменията си на предварително подготвени за целта площи на територията на Pamporovo FunPark и ски зона Пампорово. Всеки участник ще има на разположение 5 часа за да създаде своята творба. Стените за рисуване ще бъдат предварително разпределени между участниците. Екипът на Pamporovo FunPark ще предостави материали и съоражения за създаването и изработката на графитите.

Желаещите да вземат участие в събитието могат да изпратят за одобрение своите проекти/снимки/стени или скици на reg@funpark.bg до 13.02.2014г.

Избраните артисти ще получат обратен имейл ,в който ще бъдат уточнени всички детайли относно участието им във фестивала. Допустимата квота за графити артисти е 10 участника.
И това не е всичко! Събитието ще бъде последвано от мощно „Local Riders Party” vol.3 в PAMPI Apres Ski Bar със специалното участие на Mars Boy Dee, DJ ISP и DJ Nora Gold X.

Следете официалната страница на събитието за актуална информация.

Галерия:
 
лонгборд уроци