Снежен Филм Фест
03.02.2014

Първото издание на фестивала за филми на зимна тематика и спорт Снежен Филм Фест започва на 5-ти февруари в 20 ч. с три зимни филма в столичния киносалон „Дом на киното“. Следващите прожекции в София са на 7-ми и 8-ми февруари отново в 20 ч. на същото място.

След това фестивалът поема на пътешествие до Банско, където ще могат да се гледат филмите в селекция на 13, 14 и 15-ти февруари и в Пампорово – на 20, 21 и 22-ри февруари. На Пампорово ще може да видите и нашето филмче.

Филмовото пътешествие предстои да се разширавя и с още градове в страната.

„За нас карането на сноуборд и ски е олицетворение на свободата и с тези филми искаме  да запалим у вас същото преклонение и любов към природата, което ни кара да обичаме живота повече и повече с всеки нов ден.“, споделя Владо Трифинов, организатор на първото издание на Снежен Филм Фест.

Във филмите ще видим как живеят любителите на екстремни зимни спортове, как тренират, каква концентрация и отдаденост е нужна, за да постигат невероятните си спускания и акробатични изпълнения. Филмите показват какво вдъхновява техните герои и коя е основната причина да рискуват здравето и живота си при всеки нов навалял сняг.

Повече информация на : http://ridersfilms.com/
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци