Спечели SnowEgg с беритата! UPDATE
17.01.2014

UPDATE:

Срока за изпращане е удължен до 09ти неделя!!!Очакваме Вашите снимки на info@wild-berries.com

Прати и спечели!!! Кратко и ясно :)
С приятелите ни от SM сме Ви подготвили първата игра за тази година!

Изпращайте ни снимки на зимна тематика – било то “action” снимка как скачате от някой скок, пързаляте някой реил или просто се спускате по пистата или някой склон. Приемат се и снимки на “спиращи дъха” зимни пейзажи, както и изобретателни снежни човеци и други ☺! Важното е да има много сняг и настроение!

И въпреки, че започваме годината с голяма липса на сняг, се надяваме със снимките, които ни изпращате да припомним на зимата как трябва да изглежда по това време и да се върне отново при нас!

Не пропускайте да ни изпратите най-снежните, най-яките и най-забавните снимки на info@wild-berries.com до 31.01.2014! Поради обективни причини :(, можете да ни изпращате снимки и от предходни сезони! Всеки желаещ да участва може да изпрати максимум до 3 снимки, а в мейла, с който ни ги изпращате е необходимо да уточните Вашето Име и Фамилия, името на фотографа (в случай че вие сте на снимката) и мястото и годината в която е направена снимката. Могат да участват както момичета така и момчета! Всички снимки ще бъдат публикувани в галерия на нашата Facebook страница.
Снимката, която хората харесат най-много, ще получи мега яката стойка за сноуборд, ски или скейтборд SnowEgg!

Гласуването ще продължи до  UPDATE 22!! Февруари!!! – когато ще обявим и най-харесваната снимка!
Допълнително условие е: всеки участник трябва да хареса страницата на SM и Wildberries в facebook, а щастливият победител да ни изпрати снимка на спечелената и вече инсталирана стойка :)

Ето и промо видеото на SM за уникалните стойки SnowEgg, в което едно от нашите берита играе в главната женска роля:

www.facebook.com/sm.mountings
www.sm-europe.com
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци