Световен ден на снега на Боровец с Wildberries
14.01.2014

На 19.01. (неделя) Боровец ще отпразнува за трети път Световния ден на снега – World Snow Day. Световният ден на снега е по инициатива на ФИС и има за главна цел да привлече на ски пистите децата на възраст от 4 до 14 години заедно с техните семейства.
 
По случай празника вратите на детския снежен парк “Борокидс” ще бъдат отворени за най-малките гости на Боровец, които ще получат безплатни екипировка и уроци.

Ски и сноуборд училище “Бороспорт” ще предостави безплатни уроци, както и екипировка, на начинаещи от всички възрасти. А любителите на екстремните спортове ще могат да се възползват от обучението и напътствията от екипа на Бороспорт Сноу парк.

И понеже и ние обичаме снега ще се включим в този снежнен празник в Промо-Сноу парк Бороспор, като ще обучаваме и напътстваме всички желаещи да изпитат тръпката от фристайла.

В 14:00 часа ще се проведе фристайл хепънинг във формат Jam Session, като за тримата най-добри ще има награди предоставени от VANS България.

Специално за Световния ден на снега абсолютно безплатно “X Rescue Team”  ще ви покаже как да ремонтирате и поддържате своето ски и сноуборд оборудване.

На 20 януари в Боровец ще бъде даден старт на програмата “Научи се да караш ски”, която се провежда за шеста поредна година и се организира от Министерството на образованието, младежта и науката, Министерството на физическото възпитание и спорта и Българската ски федерация. Целта на програмата е да предостави начално ски обучение на деца от 1 до 4 клас и да запознае малчуганите с магията на белите спортове.

В периода 20 януари – 20 март в програмата ще бъдат включени над 450 малчугани от училищата в градовете Самоков и Долна Баня, като за тяхното обучение ще се погрижат 50 професионални ски учители от Бороспорт.

Елате да отпразнуваме заедно 19 януари в Боровец, за да станете част от световното снежно забавление!

Програма:

10:00 – 15:00 – Забавления в детски снежен парк “Борокидс”.

12:00 – 15:00 – Уроци по ски и сноуборд за начинаещи.

10:00 – 14:00 – Work shop  с  момичетата от “Wild Berries”.

10:00 – 14:00 – Работилница и сервиз на “X Rescue Team”.

14:00 – 16:00 -  Jam Session с награди за тримата най-добри, предоставени от Vans България.
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци