Happy Snowboard Day на Pamporovo Fun Park
22.12.2013

Световният сноуборд ден е една инициатива започната преди 8 години, с идеята да се създаде едно световно общество, което да обединява хората със страст към сноуборда.Така световния ден на сноуборда се превръща в най-голямото събитие на планетата, свързано с карането на сноуборд.Провеждан под шапката на Световната сноуборд федерация, световния ден на сноуборда се отбелязва всяка година на определена дата, като за целта се организират безплатни занимания за всички, които искат да открият приятното изживяване от пързалянето по сняг, за тези, които искат да споделят общата си страст към сноуборда и най-вече за всички, които искат да прекарат един повече от прекрасен ден в планината.

За втора поредна година Pamporovo FunPrak ще отбележи световния сноуборд ден в к.к. Пампорово.
Тази година събитието ще бъде отпразнувано с 85 събития в 22 страни от целия свят.
Пампорово Фън Парк ще отбележи събитието с организирането на безплатни уроци за начинаещи, безплатни фристайл уроци, както и тестване на различно оборудване.

Програма:

10:00 - Малина Ски център 2, база ТРС- тестване на професионално оборудване.
11:00 - Фън парк Пампорово – безплатно обучение, базов фрийстайл.
11:30 - Най-високо оли- поставя се препядсвие, което трябва да се прескочи, като височината се променя няколко пъти. Който прескочи най-голяма височина печели играта.
12:00 - Студенец, ЕърБег- конкурс на Ред бул Фото предизвикателство
13:00 - Образователна игра
13:30 - Демонстрация на отбора на Пампорово Фън парк
14:00 - Игра- скачане на ЕърБег и заснемане + изработване на магнити от заснетите снимки на желаещите.
14:45 - Игра „Колелото с трикове”. Всеки желаещ да участва, трябва да завърти колелото и да изпълни падналият му се трик.
15:15 - Игра с бира. Всеки участник, трябва да премине с пълна чаша бира през бабунесто трасе от точка А до точка Б. Този, който стигне до точка Б с пълна чаша бира печели играта.
15:30 - Малина Ски център 2, Бялото куче- подгряващо парти (място за безплатен транспорт до партито в центъра на курорта)
16:30 - Пампорово център, Пампи Бар – официално парти, оценяване на снимките от предизвикателството + раздаване на най- добре получилите се магнити и избиране на победителите.
Галерия:
 
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци