Burton Rail Game
22.12.2013

И ето , че днес ще ви зарадваме с поредното яко събитие, което ще се случи на територията на „Central Snow Park -Маймунарника“, а именно състезанието „Burton Rail Game”.

Денят ще започне с регистрация за състезанието, която ще се проведе на място -  от 11:00 ч. до 13:00 ч. Всеки, който няма навършени 18 години, но желае да изпробва на какво е способен, ще трябва да представи декларация от свой пълнолетен придружител. Програмата ще продължи с тренировка за състезателите - от 12:00 ч. до 14:00 ч. Квалификациите ще се проведат от 14:00 ч. до 16:00 ч., а финалът е предвиден за 16:00 ч.

Момчетата от Camp Sessions Crew ще се погрижат за още по-добрата атмосфера, като междувременно са ни приготвили специална музикална изненада за награждаването, което ще се случи в 17:00 ч. Изненадата не е за изпускане. Сериозно! Освен със свежа и готина музика ще може да се сгреем и със запалени варели, които ще ни топлят през целия ден, и ще нажежат още повече цялата атмосфера.

Таз годишният регламент на „Burton Rail Game” е доста интересен и дава възможност на всички участници да представят своите възможности на построената конструкция с изкуствена настила, състояща се от : 6 метров рейл и 6-метров бокс със завършек за финал – дървена бъчва.

Квалификацията на „Burton Rail Game” ще се проведе със следният регламент:
Всеки един записал се състезател ще трябва да изпълни 6 от обявените 7 трика, за които ще получи по една буква за всеки трик докато не събере думата: BURTON.

Задължително е два от 7-те трика да бъдат изпълнени върху релът. Всеки събрал BURTON се класира за големия финал.

Ако не ви лепне някой от триковете - не се отказвайте. Ще имате възможност да замените два от задължителни трикове с други два по ваш избор. Така ще можете да съберете липсващите ви букви и да влезете в малкия финал на състезанието.

Ето и задължителните трикове :
- 50-50
- bs boardslide
- tail press
- nose press
- noseslide
- tailslide
- fs boardslide

Всичко, което трябва да носите със себе си е ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ каски, сноуборд екипировката си или просто доброто си настроение.

Финалът ще се оценява на базата на:
Сложност + Изпълнение + Креативност под ръководството на главният съдия:Марин Сладкаров.

Наградният фонд е на стойност 1200лв и е разпределен по следният начин:

Голям финал:
1-во място –: 300 лв + телефон Nokia Lumiа 625 + слушалки BOOM Cloud за Nokia осигурени специално от Vivacom Hybrid
2-ро място : 200 лв
3-то място : 100 лв

Малък финал:
300 лв ваучер от магазин „Drop In”

Специална награда „Young Blood” : 200 лв ваучер от магазин „Drop In”.

А за всички от публиката ще има томбола с парична награда от 100 лв. осигурена от „Маймунарника“, която ще бъде изтеглена по време на награждаването.

За всички карачни, които все още не са убедени в своето участие не забравяйте, че „Burton Rail Game” е втория от трите кръга на Rail турът за 13/14г.
Първият кръг се проведе през септември в София а именно: „Urban Cult Snowboard Jam”
А третият и последен ще се проведе през месец януари във „ Фън Парк Осогово“
Като победителите от 3-те кръга ще се борят за голямата награда а именно 2-ве сезонни карти за „ Фън Парк Осогово“.

И макар да е доста безснежно, елате просто да се позабавляваме.

https://www.facebook.com/events/552148148247242/?fref=ts
Галерия:
 
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци