Berries Jam Update I - две премиери в едно
02.12.2013

На прага на декември и зимата, която все повече напомня за себе си, решихме и ние да ви напомним за нашата премиера!

На 19ти този месец ще Ви очакваме в betahaus, където ще може да видите „Berries Jam“ – първият български късометражен, женски, сноуборд филм.

През последните 10 години българската сноуборд и ски сцена търпи развитие и е отразена в различни филми, които обаче подминават нежния пол, който се бори на равни начела за развитието на тези спортове.

Затова миналия зимен сезон 2012/2013, ние поехме инициацивата да променим този факт и се заехме със заснемането на първия филм, отразяващ младите дами, които по нищо не отстъпват на момчетата, в желанието си да спортуват зимни спортове.

„Berries Jam“ е проследеното през сезона пътешествие на няколко момичета, които пренебрегват всеобщото мнение за сноуборда като мъжки спорт, обикаляйки българските планини в търсене на свободата и забавлението, които зимните екстремни спортове осигуряват.

В ролята на боровинките са Станимира Карадовеча, Божана Чалъкова, Илиaна Миховска „Бебето“, Фатима Меграби, Мина Бънкова, Елена Кемилева, Ниа Попова, Деана Велкова и Благовеста Банчева.

Като бонус към нашия ивент ще имате възможността да видите и премиерата на Loveloution 5.

Филмът е петият от поредицата на нашия приятел Сепи Шолер, собственикът на стрийтуеър и скейт фирмата Love.

Бранда се отличава от всички останали със социалната си ангажираност и посланието, което се стреми да проповядва: "срещу хейта и за любовта!".

В филма участват Мarc Swoboda, Seppi Scholler, Markus Keller, Dominik Wagner, Thomas Feurstein и др...

Seeee yaaa!

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци