Уъркшоп по катерене - Боулдърленд
10.07.2013

UPDATE: ВСИЧКИ МЕСТА ЗА УЪРКШОПА ПО КАТЕРЕНЕ СА ЗАПЪЛНЕНИ! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ОГРОМНИЯ ИНТЕРЕС. СЪЖАЛЯВАМЕ, ЧЕ НЕ МОГАТ ВСИЧКИ ИЗЯВИЛИ ЖЕЛАНИЕ ДА ВЗЕМАТ УЧАСТИЕ И ЗА ТОВА ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ОЩЕ ИЗНЕНАДИ ОТ НАС!

ВСИЧКИ ЗАПИСАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ИМЕЙЛ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ!

Дойде време да ви изправим пред поредното предизвикателство - катеренето!

На 18ти юли 14 момичета ще имат възможността да открият това ново усещане, което носи катеренето.

Мястото е новооткритата зала в София, Paradise Center - Boulderland !!!

Записването става на познатия ви адрес – info@wild-berries.com
Местата са ограничени (14) , така че побързайте и изпратете вашите три имена и телефон за връзка.

В случай, че получите потвърждение за записването ще ви очакваме на 18ти в 18,45 пред залата - Боулдърленд се намира на етаж 3 в Paradise Center.

Катеренето е спорт, които развива качества като концентрация, сила, гъвкавост, баланс и е идеално за поддържане на добра форма и естествено красива фигура.

 

За залата:

Boulderland е зала в София, предназначена за т.нар. боулдър катерене (катерене на ниски стени без осигуровка).
През последните години боулдър катеренето се развива като самостоятелна дисциплина и все повече се превръща в предпочитан спорт както от мъже, така и от жени с различна степен на физическа подготовка. Боулдър катеренето е силно технична дисциплина, която едновременно подобрява физическата сила и издръжливост и развива логическото мислене. То е за всички, които се мотивират от добрите резултати и постоянно търсят нови предизвикателства. В динамичното ежедневие боулдър катеренето комбинира оптимално удоволствие от спорта с по-малка инвестиция на време, като може да бъде практикувано и самостоятелно (без нужда от партнъор, който да ви осигурява.)

Боулдърленд се отличава с иновативен “космически” дизайн, светещи елементи, голямо разнообразие на хватки, стъпки и маршрути, заоблени форми.

 

На 29 и 30 там се проведе и Европейската купа по спортно катерене – боулдър за юноши и девойки (BOULDER EUROPEAN YOUTH CUP)

Вижте и видео от там:

Очакваме ВИ!!!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци