Longboard Girls Crew Bulgaria Shredding around Sofia Part I
13.04.2013

Цял ден (10.04) се чудехме дали ще спре да вали, дали ще изгрее слънце и ще имаме ли възможността да се разходим с дъските в парка.

Точно в 5ч. като по поръчка беше изгряло слънчицето и се опитваше да изсуши мокрия асвалт.

Бързо към дъските и към "Парка на Свободата" - точно както и ние се чувствахме  :)

След дългия отегчителен ден беше дошло времето за дълъг следобед с лонгбордовете !

Мани дойде с кучето, което също беше чакало с не по-малко нетърпение от нас този момент - сякаш се чувставахме по сходен начин - затворени цял ден в прашните стаи, с надеждата да излезнем сред зелените алеи, да се разходим и да помиришем аромата на цъфналите дървета.

Направихме няколко пускания и веднага почувствахме как настроението ни се промени, лицата ни се озариха с усмивки и вместо умората от компютъра имахме енергия за още цял ден.

Но деня си отиваше. Колко пъти, особено, когато ходиш на работа или в университета/училището ти се иска деня да беше с още няколко часа по-дълъг. Обиконовено като свършиш със задълженията има толкова още много задачи, които трябва да свършиш, че често не ти остава време за спорт или приятелите. А понякога само няколко часа в практикуване на любомото занимание особено в приятна компания могат да те заредат за цяла седмица.

И така ние направихме нашия дълъг слънчев следобед...

Всеки, който иска да се присъеди ни към нас някой път за по едно спускане в парка е добре дошъл. Както е казал мечо Пух - колкото повече толкова повече, а ние ще кажем "Колкото повече толкова  по-весело!!"

Може да ни пишете на страниците на Wildberries i Longboard Girls Crew Bulgaria.

Благодарим на Манол Чалъков за снимките!!!

Галерия:
лонгборд уроци