Нека да е зима - лагери за деца
15.01.2019

Студените зимни месеци носят своето обаяние, както за големите скиори, сноубордисти и планинари, така и за малките. За поредна година „Лагер Беглика“ (Байкария) и Училище за приключения „Реверсо“ хвърлят снежна топка с предизвикателства за малчуганите от 8 до 16 години. За дните между учебните срокове организациите са подготвили две програми, които да запознаят децата с красотата на зимната планина и да ги научат на нови полезни умения, свързани с пребиваването в нея. 

Лагерите са планирани за датите - 01.02 - 05.02. 2019г.

Обучение по ски, придружено с много игри и забавления, ги очакват в прегръдката на Родопите. 
С дъх на зима – ски лагер в Родопите: Повече информация можете да намерите тук
Карането на ски ще е основното занимание за децата, но освен това ще си говорим за зимнатата планина и безопасността в нея. 

По същото време най-големите ще се отправят на истински зимен преход със снегоходки, с отсядане в емблематичните рилски хижи „Скакавица“ и „Рилски езера“. Младежите ще научат как да се ориентират в планината в различни метеорологични условия и ще се запознаят с уредите за лавинна безопасност.
Зимна експедиция: По снежните склонове на Рила. Повече за този лагер можете да прочетете тук.

Въпроси, коментари и записвания: bikearea@gmail.com и mail@reversobg.org 

Димитър Грозданов – 0888 779979

Стела Калоянова – 0889 698182

Повече за двете организации, както и общите условия за записване и участие можете да научите от: https://kids.bikearea.org и http://www.reverso.bg 

Програмите се организират и провеждат от туроператор АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност №: РК-01-7585/13.07.2016 г.

Студените зимни месеци носят своето обаяние, както за големите скиори, сноубордисти и планинари, така и за малките. За поредна година „Лагер Беглика“ (Байкария) и Училище за приключения „Реверсо“ хвърлят снежна топка с предизвикателства за малчуганите от 8 до 16 години. За дните между учебните срокове организациите са подготвили три програми, които да запознаят децата с красотата на зимната планина и да ги научат на нови полезни умения, свързани с пребиваването в нея. 
Обучение по ски, придружено с много игри и забавления, ги очакват в прегръдката на Родопите. 
С дъх на зима – ски лагер в Родопите: https://www.facebook.com/events/2299005353656142/
Преходи със снегоходки и зимна въжена градина ще подложат на весели изпитания най-малките. Те ще научат какво е необходимо да знаят, когато излизат в планината, за да ѝ се наслаждават, без да се излагат на опасности. 
Зимно приключение: По следите на Голямата стъпка: https://www.facebook.com/events/2144745702256051/
А най-големите ще се отправят на истински зимен преход със снегоходки, с отсядане в емблематичните рилски хижи „Скакавица“ и „Рилски езера“. Младежите ще научат как да се ориентират в планината в различни метеорологични условия и ще се запознаят с уредите за лавинна безопасност.
Зимна експедиция: По снежните склонове на Рила: https://www.facebook.com/events/191697338449331/
Галерия:
лонгборд уроци