Дръм и Басс Лавина PRESENTS: PLANET V BULGARIA
12.12.2018

Зимата е тук, а с нея идва и една лавина, но този път от дръм и басс.

На 22-ри Декември тя ще помете със страшна сила Терминал 1!

Лавината ще предизвикат:

✖ BRYAN GEE / UK V Recordings

BRYAN GEE е една от най-значимите фигури в дръм енд бейс историята. Като съосновател на фамилията лейбъли "V Recordings" и като DJ с очевидно бездънна селекция от dub-ове, можем да го определим като “game changer” на световната дръм енд бейс сцена.

След като в началото на 90-те джънгъла надделява над хардкора, Bryan Gee се среща с Rony Size и DJ Krust и така се ражда легенда. V Recordings е създаден през 1993 г. като инструмент за популяризиране на джънгъл дръм енд бейс стила "Bristol Sound". Това е звукът, който мнозина съвременни първокласни продуценти определят за първото си вдъхновение да станат част от сцената.

Дори след разрастването на семейството лейбъли на Bryan с Chronic, Philly Blunt и Liquid V, контролът на качеството продължава да не пада. Легендарни артисти като Dillinja, Ray Keith, Adam F, Ed Rush & Optical, Marky и много други издават за V Recordings през годините. Така че никак не е чудно, че сетовете на Bryan Gee са пълни с нечувани тракове.

Като добавим организиране на епичните рейвове “PLANET V” към автобиография му, Bryan Gee доказва, че е неизменна част от дръм енд бейс общността.

https://www.facebook.com/djbryangee/
https://www.mixcloud.com/v_recordings/

✖ HEIST / UK

Установен DJ от около 20 години, Heist започва да продуцира тракове преди повече от 15 години. През това време издава за много лейбъли, включително Low Down Deep на Logan D, MetalHeadz на Goldie, Ganja Records на DJ Hype, V Recordings и Philly Blunt на Bryan Gee, Full Cycle на Roni Size, Digital Sound Boy на Shy Fx, както и за собствените си Sumo Beatz, Co-Lab и Calypso. Няма как да пренебрегнем факта, че Heist е звуков инженер на легендата Goldie от 10 години насам. От самото начало е повлиян от всички подстилове на дръм енд бейса, поради което има невероятно разнообразна селекция. Той успява с лека ръка да балансира амбициозните си продуцентски проекти с първата си любов,а именно DJ-инга, продължавайки да пуска в Европа, Америка и Австралия пред все по-голяма аудитория.

Heist вдига летвата с във времето с редица вълнуващи колаборации и ремикси, не спирайки да ни изненадва. Те включват ремикси за Roni Size, Pendulum, Talay Riley, Stooshe и Josh Kumra. Също така, заедно с Goldie, продуцира ремикси за Calvin Harris, Ed Sheeran, Joker и легендарния фронтмен на Stone Roses - Ian Brown. Колаборациите му заедно с Goldie са много, но сред тях са изключително популярните “LP Malice in Wonderland” и “Memoirs of an Afterlife”, както и парчета като “Freedom”, които са подкрепяни по BBC Radio 1 от Ferne Cotton, Pete Tong, Zane Low, Trevor Nelson и Mista Jam. Междувременно Heist работи също и с артисти като Taxman, Majistrate, Crissy Criss, Serum и много други.

Установен DJ от около 20 години, Heist започва да продуцира тракове преди повече от 15 години. През това време издава за много лейбъли, включително Low Down Deep на Logan D, MetalHeadz на Goldie, Ganja Records на DJ Hype, V Recordings и Philly Blunt на Bryan Gee, Full Cycle на Roni Size, Digital Sound Boy на Shy Fx, както и за собствените си Sumo Beatz, Co-Lab и Calypso. Няма как да пренебрегнем факта, че Heist е звуков инженер на легендата Goldie от 10 години насам. Заедно с Goldie, продуцира ремикси за Calvin Harris, Ed Sheeran, Joker и легендарния фронтмен на Stone Roses - Ian Brown. Колаборациите му заедно с Goldie са много, но сред тях са изключително популярните “LP Malice in Wonderland” и “Memoirs of an Afterlife”, както и парчета като “Freedom”, които са подкрепяни по BBC Radio 1 от Ferne Cotton, Pete Tong, Zane Low, Trevor Nelson и Mista Jam. Междувременно Heist работи също и с артисти като Taxman, Majistrate, Crissy Criss, Serum и много други.

Metalheadz / Playaz / V Recordings / Low Down Deep
https://www.facebook.com/JimHeist/
https://soundcloud.com/heist

✖ MC DARRISON / UK
V Recordings
https://www.facebook.com/Darrison/
https://soundcloud.com/darrison


✖ pAnega & KENOBI
Гръм и Бяс
https://www.facebook.com/drumandbassjumpup
https://soundcloud.com/panega
https://www.facebook.com/kenobi.gnb/

✖ DTK
SOHO
https://www.facebook.com/darktechnik
https://www.mixcloud.com/darktechnik


✖ BASSMAFIA

Emil Prize & MC HEMA
https://www.facebook.com/DJEmilPrize

https://www.facebook.com/BASS-MAFIA-833161433431133/


✖ CRASH
Liquidizer
https://www.facebook.com/liquidizer.bg

✖ PARAMETHER & GOLDRUM 
Independent / Freerun BG
https://www.mixcloud.com/zlatko-ganchev
https://www.facebook.com/Paramether✖ 22.12.2018
✖ Club Terminal 1
✖ Doors open: 22:00

✖ Билети:

промо: 100 х 15 лв.
стандартен: 20 лв.
на място / в деня на събитието: 25 лв.

URBANIZE SHOP - ул. Раковски 122Б
SOHO Sofia - ул. Искър 4
- в мрежата на EVENTIM.BG
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци