ЕD SHEERAN с концерт на SZIGET 2019
01.10.2018

Ed Sheeran – един от най-известните мъжки поп гласове на планетата, бе обявен за основен изпълнител на най-любимият ни фестивал SZIGET 2019! Ние не се сещаме за по-добър начин да слушаме на живо невероятният музикант, освен на сцената на легендарния унгарски фестивал. Концертът на 7-ми август ще е част от мащабното европейско турне на изпълнителя.

Музикалната кариера на Ed Sheeran започва от улиците на Лондон и приятелските събирания, където той не пропуска да свири на своята китара. Десет години и няколко китари по-късно, Sheeran разпродава концертите си за броени дни и изнася концерти пред стотици хиляди почитатели. Ето защо не се съмняваме, че концерта на главната сцена на SZIGET ще бъде феноменален – невероятната атмосфера на фестивала ще се слее с незабравимия глас на британския музикант.

sziget

Градината на цирк SZIGET. Снимка: Марина Юнакова

Следващата година SZIGET 2019 ще се проведе в дните между 7-13 август. И тази година феситвала ще запази традицията си от 7 денонощия нон-стоп музика и танци. Посетен от 565,000 души през август 2018, унгарският SZIGET се нарежда на 5-то място в класацията на най-големите фестивали в света. 

Oще не сте чували за SZIGET? В такъв случай прочетете повече тук:

Sziget 2018: Eдна седмица на Острова на свободата

Защо SZIGET е любимият ни фестивал? (галерия)
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци