УЪРКШОП ЙОГА
15.10.2012

Със следващия уъркшоп ще ви запознаем с една от най-древните науки за усъвъшенстване на тялото и ума. Тя  не е като останалите – изследващи забикалящия ни свят, а е насочена към опознаване и развитие на личноста , така че да бъдем по-здрави, щастливи и адаптивни в динамиката на съвременния живот. Тази наука се нарича йога.

Тъй като най-доброто място за упражнения е на открито сред природата, решихме да организираме уъркщопа в парка. Ще започнем  с кратка въвеждаща лекция ,след което ще подкрепим теорията с практика. Приготвили сме ви комплекс с упражнения, който може да превърнете в чудесно начало на денят си. Накрая ще изпием по чаша билков чай и ще споделим впечатления.

Каква по-добра почивка за ума, съчетана с полезни упражнения и хубава компания.

Този път, за разлика от другите уъркшопове в този ще могат да се включат и момчета.

До сега показвахме как се справят момичетата в така наречените “мъжки” спортове. Сега ще е точно обратното. Искаме да разчупим предрасъдъците на момчетата, че йога е само за жени, защото тя е подходяща за всеки, независимо от пол, възраст и физическо състояние.

Датата е 21.10, за да може да хванем последните “топли” дни. Дори да не е достатъчно топло ви гарантираме, че след загрявката ще чувствате не само тялото си затоплено, но и настроението ще ви е слънчево.

Часа е 11ч., за да не кажете че ви вдигаме прекалено рано в почивния ден.

Сборното място е пред главния вход на Сити Центъра.

Уъркшопа ще води Елена, за която йога и ‘’мъжките спортове’’ са начин на живот. За нея и работа й може да научите повече на : www.yogaizdrave.wordpress.com

http://www.facebook.com/CenterYogaiZdrave

За да не идвате напълно неподготвени ще е от полза да прочетете статията ‘’Йога-наука за живота’’ в нашия сайт.

Носете си удобни дрехи и шалте за упражнения (ако си имате, ако не ,разчитайте на нас). Не забравяйте да донесете и добро настроение :)

 

„Покоят на ума и тялото е естественото състояние на човека, негово законно право. Напрегнатият ритъм на живота ни кара да забравим това. И само онзи, който съхрани това умение, притежава ключа към доброто здраве, жизненост и душевен мир.”

 

Галерия:
лонгборд уроци