HippieLandia Music Festival 2018
10.06.2018

За трета поредна година ще се проведе един от най-епичните ивенти на българската музикална сцена - HippieLandia Festival. Той стартира за първи път през лятото на 2016 г., а тази година line-up-a е повече от впечатляващ! 

Поради прогнозите за лошо време е сменена локацията на събитието и то ще се проведе на закрито в Кино Център Бояна - ул. “Кумата” 84.

С много силно хип-хоп присъствие за първи път у нас ще видим американските old school hip-hop титани SOULS OF MISCHIEF.

Бандата печели сърцата на цял свят още преди 20 години с култовото си парче 93’ till infinity, в което се припознава не едно поколение фенове на хип-хоп културата.

На сцената редом до тях ще видим и хип-хоп великаните от ONYX и DOPE DOD, които многократно са доказали, че могат да вдигнат българската публика в облаците и буквално да разтърсят земята под себе си.

COOH BASS STAGE и тази година посреща безпощаден line up.
Освен Иван Шопов /COOH/, куратор на сцената, на нея ще видим за първи път в България, благодарение на Австрийското посолство в София - KIMYAN LAW от лейбъла Blu Mar Ten.

COOH BASS STAGE и тази година посреща безпощаден line up.

Освен Иван Шопов /COOH/, куратор на сцената, на нея ще видим за първи път в България, благодарение на Австрийското посолство в София - KIMYAN LAW от лейбъла Blu Mar Ten.Безкомпромисното live show на BLACK SUN EMPIRE и MULTIPLEX MC пък е оставило траен отпечатък върху меломаните още от първото издание на фестивала, така че чакаме с нетърпение епизод 2.

Качественото техно винаги е било важна част от фестивалната програма, така че и тази година ще се насладим на водещи изпълнители, а именно японката HITO, DUSTIN ZAHN и испанецът SNTS,който ни гостува за втори път благодарение на Институт Сервантес София.

Българската публика отново има възможността да се докосне до взривоопасната енергия, носена и от британците ENTER SHIKARI, които ще отнесат главите на публиката с безпощадното си live show.

Преди ENTER SHIKARI на сцената ще видим и българската хардкор/фолклор банда – KHANЪ.

От българска страна ще чуем THE TOP STOPPERS, SAVA & NDOE, DJ AKASHA, ILKO MIHAYLOV (UNKLE BILLY), ATILA, SECTA, JFF SOUNDSYSTEM, а на drum & bass сцената ще се качат D-MENTAL, BETAFUTURE, JOY b2b GROZDANOFF, и, разбира се, техно ветераните BIRBEN, TEMPORARY PERMANENCE, JVDB & Cardioåctive.

Събитието следете тук: https://www.facebook.com/events/816807941859670/

HippieLandia Festival: https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival

БИЛЕТИ:
Билети "Ранно Пиле" от 40 лв. само в Магазин Яко /Ул. Граф Игнатиев №43/
Стандартни и онлайн билети от 45 лв. - в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и касите на ОМV, На Тъмно, книжарници Booktrading и НДК.
Фестивалът е финансиран от Програма "Култура" на Столична Община, с подкрепата на Институт Сервантес и Австрийското Посолство в София.Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци