Workshop “Popping Girls”
13.10.2012

Дойде време да разчупим бийта и да раздвижим телата.

Под ритъма на брейка ще поставим едно ново начало за вас в танците.

Ако искате да усетите четвъртото измерение на танца сега е момента, елате и потанцувайте с нас на следващия Workshop, организиран специално за вас от НАС (Wild-berries) и Electric Force School.

Уъркшопа ще е посветен на един от най-старите стилове в хип-хоп танците – попинга.

Да се върнем малко назад във времето, в дискотеките от 80-те и 90-те години и си спомним за онези “вълнообразни” движения с тялото…Ако винаги сте се чудили как става тази “вълничка”, сега ще разберете…нещо повече ще може да се опитате да я усвоите J

Попингът се заражда още през 70-те години като част от семейството на фънк танците. Технически се базира на стягане и отпускане на мускулите в гърдите, ръцете, краката и раменете за да се създаде рязко движение в тялото на танцьора.

Този тип контракции в смисълът им на акция на тялото се наричат Pop, Tick или Hit. Движенията и техниките, използвани в попинга обикновено са насочени към получаването на силен контраст в изпълняваните фигури като понякога са тип робот, а друг път са тип вълна и се вливат.

 

Ако искате теорията да стане реалност - мястото е зала универсиада, датата е 21.10, часа е 17.00

Остава да дойдете и да си носите доброто настроение J

Местата отново са ограничени и както знаете най-бързите печелят – така че първите 20 записали се момичета ще имат удоволствието да направят и своите първи стъпки в брейка, пък кой знае някоя от вас може да открие в себе си своето BREAK GIRL призвание!

Очакваме вашите заявки на познатия адрес info@wild-berries.com

Ще получите потвърждение за записването от нашия екип.

 

 

 
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци