MUSIC for LIFE at club *Mixtape 5* / 19.05.18
08.05.2018

За някои хора животът е музика. За други – музиката е живот. В този случай тя е още нещо.

Само преди седмица наша приятелка научи ужасна новина, която ужаси и всички нас! Твърдо решени, че на този свят се случват чудеса, ние решихме да се обединим и да направим всичко възможно да съберем необходимата сума и с обща положителна енергия да застанем до нея в голямата й борба!

Сигурно много от вас я познават - Ornella Sole, тя пребори само преди няколко години коварна болест. Пребори рака!!!

Лекарите твърдяха, че тя никога няма да може да има деца след всички химиотерапии и лекарства, но се случи чудото – тя роди прекрасно момченце!

Днес тя отново започва борба за живота си и най-вече борба, за да види живота на детето си.

Да види как расте, как става ученик, как се влюбва и как става и той родител. Неща, вълшебни за една майка!

Да и всички ние ще се борим с нея.

Music for Life ще е само началото на тази борба и на усилията на всички хора, които я обичат и които ще направят всичко възможно Орнела да победи отново!

На 19ти май в клуб *Mixtape 5* ще се съберат артисти от различни стилове, обединени от една любов.

На сцената ще се качи една от любимите ни певици - Прея, заедно с музикантите Божидар Василев – TromBobby, Евден Димитров и Радо Казасов под общото име Preyah Live Band.

Ще чуете и безкомпромисните, безпрецедентните, рапърите, които правят каквото и когато си искат – The Top Stoppers – Piro, Yoko, Wosh MC & Feel.

Включва се и още една рап легенда – Спенс, който ще избухне със своите силни тракове специално за Music for Life.

Реге феновете пък ще могат да чуят лайф изпълнението на един от пионерите на този жанр в България – Zafayah – артист и продуцент, който има зад гърба си един солов албум, няколко EP-та и участия в над 20 държави.

Вечерта няма как да мине и без сетовете на едни от най-добрите родни dj-и.

Drum and bass културата ще бъде представена от създателите на ликуид бас организацията Liquidizer, dj-и от над 15 години – Kickon & Crash.

Те ще направят специален liquid back to back set. Ще чуете и още един представител на този стил, който ще направи d’n’b jungle set – без него не може :)

Emil Prize, който е неразделна част от нощния живот също от над 15 години.

Crackhead е подготвил селекция от фънк и хип-хоп – той е познат още и като барман от любими столични заведения. Пуска за кефа, не за славата.

А черешката на тортата в тази специална вечер, ще бъдат 4 красиви момичета, които набраха голяма популярност – мацките от Bad n Boujee. Te се събраха преди малко повече от година, а вече правят едни от най-успешните ъндърграунд трап партита. 

Е, ако това не ви е достатъчна причина да дойдете, то тогава причината, която събира всички тези артисти, дано ви докосне.

На 19ти МУЗИКАТА ЩЕ Е ЗА ЖИВОТ!

За живота на една прекрасна и силна жена, за една невероятна майка, за една приятелка. 

В случай, че не можете да присъствате на самото събитие, но все пак бихте искали да помогнете, посетете страницата на Орнела и направете своето дарение -

https://www.facebook.com/donate/223027865130208/10101481047427910/

или на 

IBAN: GB29 BUKB 20907443828654, Barclays Bank, Ornela Kotupanova, or PayPal: ornellasoleart@yahoo.co.uk

Огромна любов за теб, Орнела ♥ 

Всички ние сме с теб!!!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци