AREA 52 и Beat Night парти в петък
20.12.2017

Само преди няколко седмици врати отвори най-новия баут парк в България - AREA 52. Известни личности, спортисти и фенове на скоковете на батут предизвикаха гравитацията на откриването му.

Сред гостите, които първи изпробваха всички атракции, бяха световния шампион по плуване Петър Стойчев, Свилен Ноев от „Остава” със семейството си, Никол Станкулова, Стаси Кара и Теодор Койчинов, заедно със сина си. 
Водещи на откриването бяха тийн идолите Надя и Иван Тишев от уеб сериала „Не, така брат”, които направиха страхотно музикално шоу и демонстрираха на гостите какво ще се случва всяка петък вечер в Area 52 на единствения подскачащ дансинг в София. За да разкрият пълния потенциал на батут парка, в откриването се включиха и екстремните спортисти от Freerun Bulgaria с главозамайваща демонстрация, която предизвика границите на ума и тялото им и показа как препятствията се превръщат във възможности. За желаещите да почерпят от опита им те ще са всеки ден в парка.

След тях повечето гости скочиха в приключението и се впуснаха в различни преживявания и забавления, сред които кошове за баскетбол за космически забивки, интерактивна стена, гладиаторска битка, въздушни възглавници.

Този петък (22 декември) точно в 20:00 часа светлините ще изгаснат, музиката ще се усили и ще започне истинското забавление! 

Два часа скачане, танци, или просто релакс на фона на най-големите хитове с DJ ALEX. 

 

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОДСКАЧАЩ ДАНСИНГ В БЪЛГАРИЯ те очаква! 

Покажи танцови умения по земя и въздух и предизвикай гравитацията във всяка от атракциите в парка!

В петък вечер AREA 52 е зона за извънземно забавление!

 

СКОЧИ!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци