20 YEARS OF PSYCHO REALM LIVE IN SOFIA
05.12.2017

20 YEARS OF THE PSYCHO REALM TOUR със сигурност е парти, но което си струва да отидеш!!!

Еднот големите имена на световната хип-хоп сцена - The Psycho Realm отбелязват 20 години от официалното си създаване с европейско турне, което минава и през София. Датата е 7 Декември, четвъртък, а мястото е добре познатият столичен клуб *Mixtape 5*. 

Едно от големите имена на световната хип-хоп сцена - The Psycho Realm отбелязват 20 години от официалното си създаване с европейско турне, което минава и през София. Датата е 7 Декември, четвъртък, а мястото е добре познатият столичен клуб *Mixtape 5*

Турнето на групата започна на 30 Ноември в Португалия и ще приключи на 10 Декември в Румъния, а у нас ще бъдат благодарение на организаторите от Тhe Wrong Fest.

Psycho Realm е латино супер-група, започнала активността си от двамата братя Sick Jacken (Джак Гонзалес) и Big Duke (Густаво Гонзалес) от края на 80-те години на миналия век. Първата записана песен на групата носи името ‚Scandalous‘ и е издадена в саундтрака на филма‚ "Mi Vida Loca" през 1994 г.

Същата година рап-легендата B-real от световно известните Cypress Hill забелязва двамата братя по време на едно от участията им. Той толкова много се вдъхновята от представянето им, че пожелава да се присъедини към тях като равноправен член на бандата. По онова време Cypress Hill били на върха на славата си и всичко около тях получавало голяма публичност. The Psycho Realm бързо набрали скорост и през 1997г Sony пускат първият им официален едноименен албум, означен като допълнение към семейството на Cypress Hill със специален стикер поставен на обложката. Поради конфликти с лейбъла, братята Гонзалез отпаднали от Sony. Както самия Sick Jacken споменава по-късно: "Машината искаше да ме цензурират. Аз не го направих за тях и те спряха да ни издават." Така, верни на себе си и това, което правят, The Psycho Realm продължили пътя си и основали свой собствен лейбъл - Sick Symphonies.

Партито е едно от най-големите събития свързани с хип-хоп музиката у нас тази година. На 7 Декември в голямата зала на клуб *Mixtape 5* The Psycho Realm ще излязат в състав Sick JackenCynic и оригиналният DJ на групата - DJ Resy One.

700 билета са пуснати на цена от 25 лв., а ако не се изчерпат до 00:00ч. на 6-ти Декември, ще можете да се сдобиете с билет и след това срещу 30лв. А ето от къде можете да го направите и онлайн : ticketlogic.bg, bileti.bg, както и  на място в The Wrong Bar & бар "ПЕТЪК". При наличност на билети, ще можете да си закупите и на входа преди самия концерт.
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци