Премиера на Rogue Elements в България
13.11.2017

Средата на ноември е и все повече се приближаваме до зимата и нашите любими зимни спортове. Снегът по планините е вече факт, а тепърва ще започне да трупа. А какъв по-добър начин да се надъхаме за любимия сезон, освен с премиерата на новия ски и сноуборд филм “Rogue Elements”.

Съдейки по трейлъра, екипът на Teton Gravity Research определено не сa си губили времето през изминалия сезон. Освен обичайните за тях локации като Аляска и Канада, тази година пътешествието им ни отвежда до Боливия, където Ian McIntosh и комапания покоряват върхове с височина над 5 400 метра. Естествено, няма как да минем без любимата дестинация на продукцията – Джаксън Хоу, но тази година, освен традиционните кадри на скиори ровещи се в сняг до ушите, ще видим и откачените спускания на Cam McCaul и Casey Brown с техните байкове по заснежените склонове на курорта.

Премиерата ще се състои тази сряда, 15 ноември, в Cinema City Paradise Center. Организаторите на събитието са обещали много изненади, награди и епично афтър парти след прожекцията.

Посетете фейсбук събитието за повече инфо!

Участвайте в berry играта ни, за да безплатен билет за събитието! Следетe как на ----> https://www.facebook.com/WIldberriesBG/ 

 
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци