Спечели си Парашутка!
21.08.2017

Нашите приятели от Парашутка се свързаха с нас с приятната задача да зарадваме един от вас с цветно легълце за приключения. Ние, като фенове на Парашутките, не се зачудихме и за момент и на страницата ни вече може да откриете и лесните условия, с които да се включите в томболата за Парашутка. 

Какво е Парашутка? Парашутка е единственото в България бързонадуваемо легло, създадено от плат за парашути. Звучи приключенско, нали? И е точно така. Парашутката е супер удобен аксесоар, който не заема почти никакво място, а може да ни донесе комфорт на плажа, в планината и изобщо във всеки трип. 

Ние вече сме изпробвали Парашутките къде ли не и се убедихме колко са здрави. На ON! Fest-a по-рано тази година цветните и удобни легълца от плат за парашути ни спасиха от това да прекараме 2 дни прави и доказаха, че са супер издръжливи. (Една парашутка издържваше по 3 берита. Виж долната снимка.) 


снимка: Петър Милев

Сега е твой ред да се сдобиеш с Парашутка! Как? 
Супер лесно.  На страницата ни ще намериш пост за томболата. За да те улесним - цънки тук! 

Всеки един от Вас, който тагне 3-ма свои приятели в коментар под поста, share-не  поста на профила си и like-не страницата на Парашутка, участва в томболата и има шанса да спечели чисто нова свежа и цветна Парашутка.

Абсолютно всички участващи, пък, ще се докопат до:

1) 20% отстъпка от Парашутка "Pillow" или "Square"
2) аксесоар за неговата Парашутка - колче (при закупуване на парашутка)
3) аксесоар от сайта на Парашутка - нано подложка (при закупуване на парашутка)

Победителите ще обявим следващата неделя. Успех на всички! 

Разгледайте повече за Парашутките и разгледайте всички видове тук.
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци