Фестивален юни с HippieLandia 2017
14.06.2017

Супер щастливи сме, че след последните няколко гогини на отсъствие, най-накрая и тук си имаме летен музикален фестивал, който да добавим към колекцията от фестивални гривнички. На 23-ти юни в парка на Летище София HippieLandia Festival ще посрещне всички слънчеви меломани, готови за много танци под открито небе. За втора поред година фестивала ще разполага с три сцени с различна концепция и програма.

На главната сцена ще се вихрят DUB FX (oчаквайте съвсем скоро интервю с него),  родният продуцент Иван Шопов и вокална група Авигея, белгийската новоизгряваща звезда Poldoore, Future Sounds of Sofia, които ще представят специално шоу по случай 5-годишния си юбилей. Изгрева ще посрещнем с едни от най-големите имена на британската drum & bass сцена – LSB и MC DRS.

Dub FX

Организаторите са подготвили отделна техно сцена, където хедлайнер ще е DAVE CLARKE. Редом до него на сцената ще се качат френският диджей Zadig, а с помощта на Институт Сервантес в програмата ще вземе участие испанският продуцент TENSAL. Сцената ще открие ексцентричната австрийка с бразилски произход – Joyce Muniz.

Родният талант от град Троян COOH / Balkansky / Ivan Shopov ще има своя собствена сцена, посветената на drum and bass музиката и нейните подстилове. На COOH BАSS Stage ще се качат американеца Gridlok с чисто нов албум. 

hippilandia

Специална хамак зона за релакс ще бъде изградена между сцените, където ще можем спокойно да се излегенм между изпълненията на музикантите.

За поцече информация за фестивала и билетите, ЦЪК ТУК!

Очаквайте съвсем скоро и специалното ни интервю с DUB FX!

Галерия:
лонгборд уроци