P!NK, Macklemore & Ryan Lewis и Rita Ora сред големите имена на SZIGET 2017
01.05.2017

Топлите майски дни започнаха вече да ни омайват с мисли за лятото и предстоящите фестивали. Тази година в TO DO листа ни отново е любимият ни Остров на свободата в Будапеща, който в продължеие на 7 дни става дом на меломани от цял свят в рамките на един от най-големите музикални събития в Европа – SZIGET FESTIVAL. Вижте най-лудите ни моменти от изминалите две издания на SZIGET ТУК!

Именно този август легендарният фестивал празнува 25 години от създаването си и по този повод на речния остров ще кацнат едни от най-големите звезди на световната музикална сцена. P!NK, Macklemore & Ryan Lewis, Birdy, The Chainsmokers, Clean Bandit, The Kills, Rita Ora са само много малка част от постоянно разширяващата се програма на фестивала.

SZIGET

Снимка: Sziget Festival Offical

Музиката на SZIGET никога не спира през цялата седмица на повече от 50 сцени, разпръснати из целия остров. Другите изпълнители, които със сигурност ще ви накрат да си вземете дълга отпуска през август са Major Lazer, Rita Ora, Rudimental Live, Alt-J, Alex Clare, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Shadow, Kasabian, NERVO, Wiz Khalifa. Целият списък, както и всички чудеса на SZIGET, можеш да намериш на http://szigetfestival.com/.

А ако седмицата ви минава мудно и скучно, гледайте официалното видео от SZIGET 2016, което със сигурност ще ви пренесе в паралелна парти реалност!

 

Вижте още:

SZIGET 2016 или разказ за страната на чудесата

SZIGET 2015 или историята на моето най-лудо лято

Wild Berries Guide за оцеляване на SZIGET 2016

Фестивална треска
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци