Пролетта идва с намаление от RAM Bikes
23.03.2017

Със затоплянето на времето започваме да си мислим и за идващия сезон на колелата, а с него идват вече и намаленията!

Ram Bikes правят - 15 % намаление на своя Mentor 26

Mentor e колело за планината с алуминиева рамка и 120 мм вилка.

Промоцията е валидна до 17-ти Април. Уникалното в случая е, че ако се сдобиете с това колело, след време то ще е рядкост, тъй като RAM спират производството на този модел.

Налични са ограничени цветове и рамери. Може да ги откриете online, както и от оторизираните дилъри на марката в цялата страна.

С всичко това идва и времето, в което от RAM Bikes ще започнат поетапно да представят изцяло новите си и обновени велосипеди. Имаме удоволствието, съвместно с RAM Bikes, да ви поканим на официалното представяне на модела 2017 HT.ONE.
Заповядайте на 29-ти Март от 18:00ч. в магазин Bike Center в Лозенец, където заедно да споделим емоцията от възраждането на един легендарен модел. HT.ONE се предлага в три нива на окомплектовка и разнообразие от модерни и свежи цветове, които ще можете да разгледате от близо на място, както и да зададете своите въпроси лично към екипа, разработил модела. 
За добрата атмосфера ще се погрижим с готина музичка, освежаващи напитки и хапване, ще можете да си поговорите с момчетата от отбора на RAM Bikes и въобще, да си прекарате една готина вечер.
Разбира се, не на последно място, ще има и изненади за присъстващите, а един от вас ще спечели и голямата награда – талон за 50% отстъпка при закупуване на модел от лиията HT.ONE!

Освен това идва и времето, в което от RAM Bikes започват поетапно да представят изцяло новите си обновени велосипеди. 

На 29-ти Март от 18:00ч. в магазин Bike Center в Лозенец, ще бъде официалното представяне на 2017 HT.ONE.

HT.ONE се предлага в три нива на окомплектовка и разнообразие от свежи цветове, които ще можете да разгледате от близо на място, както и да зададете своите въпроси лично към екипа, разработил модела. 

Ще има готина музичка, освежаващи напитки и хапване, а и ще можете да си поговорите с момчетата от отбора на RAM Bikes.

Разбира се, не на последно място, ще има и изненади за присъстващите, а един от вас ще може да спечели и голямата награда – талон за 50% отстъпка при закупуване на модел от лиията HT.ONE!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци