Red Bull Fragments 2017 - report
22.03.2017

Red Bull Fragments не ни разочарова и тази година и беше едно изклчително интересно и добре организирано събитие. Този път домакин беше Осогово фън парк, а главен шейпър на трасето беше Марио Беньо. Трасето бе подредено така, че да предизвика участниците да избират своята креативна линия и трикове измежду  над 10 градски фрагмента.

Red Bull Fragments 2017


Денят беше истински bluebird, а карачите май наистина много се забавляваха. Въпреки, че състезанието беше съвсем реално и със съвсем реални награди, всички участници като че ли бяха излезли просто да покарат с приятели, те се надъхваха един друг и си подхвърляха забавни коментари. С доста усмивки и стабилна доза Витамин Д доста леко и бързо преминаха както тренировките, така и квалификациите и след кратка обедна пауза, събитието продължите с финалите. Тогава състезателите вече наистина бяха позагрели и пробваха нови и още по-сложни неща, някои почти прелитаха през уредите, а други като че ли вдигаха собството си ниво по време на самото състезание. Състезанието не пречеше и на другите посетите ли на парка и така райдъри от всякакви категории караха заедно и се забавляваха.

Red Bull Fragments 2017Red Bull Fragments 2017

Red Bull Fragments 2017Red Bull Fragments 2017


Разбира се като всяко едно такова събитие не се мина и без награди, а победителите този път са българи и са доста известни за фрийстайл сцената. На почетната стълбичка се наредиха Симеон Митрев, Петър Гьошарков и Иван Иванов, в реда в който за изброени, а специални награди за най-добро първо участие в event-a получи Анастас Сунков, а за силно женско присъствие бе дадена на Ния Лисикова, свързана с градивното й участие през деня.

Карачите бяха оценявани от четирима професионални съдии: Асен Рашев, Георги Георгиев, Илиян Шишков и Стефан Попадиин. DJ SAVA пък подгряваше с готини и надъхващи парчета, а Сабята и Рад се се заиграваха с публиката и родните райдъри, докато водеха събитието.

Red Bull Fragments 2017

 

Ние също бяхме там и част от нас участваха и за нас беше наистина голямо удоволствие да сме част от всичко това. Позабавлявахме се, посъстезавахме се и си поговорихме с познати и приятели.

Red Bull Fragments 2017 Wild Berries competition

Synny Red Bull Fragments 2017

Synny Red Bull Fragments 2017Synny Red Bull Fragments 2017Ако имате свой любим райдър или искате да видите какво сте пропуснали по време на състезанието тази събота, тук може да видите видеа с триковете на всеки участник поотделно, а  ако искате да го подкрепите, може да харесате неговото видео. Имате около месец преди изтичането на срока, а така може да помогнете на някой състезател да спечели специална награда - GoPro Hero5.

 

Снимки: личен архив, Peter Milev Photography  и redbullcontentpool

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци