Red Bull FRAGMENTS 2017
07.03.2017

Red Bull FRAGMENTS пристига с нова енергия и изненади! 

На 18-ти март ще бъдем свидетели на креативността и триковете на българските райдери в меката на фрийстайла у нас -  Fun Park Osogovo. 

В тазгодишното издание на събитието, в допълнение към rail jam състезанието, ще бъде организирана и специална нощна сесия Red Bull FRAGMENTS на 11-ти март, по време на BIG MAMMA FEST.

Тогава всички райдъри ще могат да загреят за  официалното състезание на 18-ти март и да направят рънове пред обективите на професионален екип от фотографи и видеомейкъри. Всеки райдър ще има шанса да покаже цялостната си визия за един перфектен рън и да впечатли останалите с  триковете, които умее пред обективите в парка. Снимките и видеата  ще участват в конкурс в социалните мрежи, който обаче няма да бъде за най-добра снимка или видео, а за най-впечатляващи умения.Гласуването ще се проведе на страницата на Red Bull FRAGMENTS 2017 във фейсбук и единственият критерий за оценяване ще бъде показаното от райдъра. Победител в конкурса ще стане карачът, който събере най-много харесвания на снимката си или най-много гледания на клипчето си.        

       
снимка: Red Bull Content Pool                                                                                                                                                                                                                                                            

Red Bull FRAGMENTS състезанието, пък, ще предизвика карачите по интригуващо трасе. На 18-ти март те ще могат да покажат какво могат пред журито на събитието, което ще излъчи победителя за 2017. Видеа от ръновете на всички карачи обаче, отново ще бъдат качени в страницата на събитието във Фейсбук, където феновете ще може да гласуват, за да излъчат своя победител в състезанието. Естествено, състезанието на 18-ти март ще бъде съпроводено от свежа музика и настроение под шатрата на Red Bull, така че забавлението няма да бъде само по трасето, но и навсякъде около него.

Записване за участие на имейл : redbullfragmentsbulgaria@gmail.com

Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци