Pamporovo Freestyle Open on the way!
02.03.2017

Броени дни остават до най-голямото родно фрийстайл събитие за този сезон и вече нямаме търпение да попием от готиния вайб на най-слънчевия зимен курорт в България - Пампорово! След кратка пауза Pamporovo Freestyle Open се завръща с нови сили и интересен сетъп между 13 и 19 март.

Осмото издание на PFO е част от European Qualifier Tour и ще носи точки за Европейската купа на FIS. Ето защо освен свежи любители на зимните спортове, партитата и планината, очакваме в Пампи да се съберат едни от най-добрите родни фрийстайл скиори и сноубордисти. Освен българските атлети, на състезанието ще има и силно международно присъствие, като до моментa участие са заявили райдъри от Америка, Европа и Азия, сред които се открояват имената на Ерик Баушман, Брандън Деивис, финландеца Нути Ниамела, американеца Дилан Томас и други. 

pfo

Снимка: PFO Official 

Освен състезателната част, която ще може да се гледа на живо и по Българската Национална Телевизия,всички гости на Pamporovo Freestyle Open ще могат да участват и в много интересни съпътстващи игри и събития, като първия Banked Slalom в България, тематични вечери, богата парти и музикална програма и други. 


снимка: Антон Анестиев/ Аctiongraphers

За повече информация следете фейсбук страницата на PFO!

See you at Pampi!
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци