Red Bull Fragments 2017
24.01.2017

За трета поред година България ще е домакин на престижното сноуборд rail and jam състезание Red Bull Fragments. Събитието ще се проведе на 25-и и 26-и февруари в Боровец със специално изградено за целта трасе, на което едни от най-добрите родни фрийсталъри ще покажат умения и стил на каране.

Snow Park Borosport ще бъде преобразен с креативни jib линии, като в същността на уредите ще са включени стрийт елементи, вдъхновени от карането в градска среда. Ако сте били на миналогодишното издание на събитието, то със сигурност си спомняте зрелищната конструкция, където едни от най-добрите джибъри в Европа заковаха невероятните си трикове. 

В състезанието тази година местните райдъри ще имат възможността да демонстрират техника и прецизност пред силен съдийски състав, начело с холандската рейл машина Jessе Augustinus, част от отборите на Red Bull и Burton. Jesse пристига в България специално за Red Bull Fragments и сме сигурни, че ще остане впечатлен от българските фрийстайлъри.

Jesse Augustinus

Очаквайте скоро и интервю с Jesse специално за Wildberries!

За да се запишете за участие в Red Bull Fragments, изпратете имейл с три имена, ЕГН и мобилен номер за връзка на RedBullFragmentsBulgaria@gmail.com

A за да се вдъхновите и надъхате за състезанието, гледайте видеото от миналата година:
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци