Sziget Festival обявиха първите хедлайнери за 2017
11.01.2017

Отдавна не сме ви спамили с информация за музикалните фестивали, които искаме да посетим, тъй като обилният снеговалеж тотално ни хипнотезира. Веднъж обаче паднеш ли в капана на фестивалната треска измъкване няма, особено, когато на далечния хоризонт предстои 25-ата годишнина на един от най-мащабните фестивали в Европа – SZIGET 2017.

През последните две лета Berry Crew имахме възможност да станем част от епичния парти маратон, провеждащ се по традиция всеки август в Будапеща. SZIGET е единственият музикален фестивал на континента, който в рамките на 7 дни и нощи събира над 500,000 фенове от цял свят, както и едни от най-големите световни музиканти, диджеи, артисти, акробати и танцьори на т.нар. Остров на свободата. Цъкнете ТУК и ТУК, за да прочетете какви ги вършихме на легендарния фестивал.

color party sziget 2016

Color Party @ Sziget 2016. Photo by: Marina Yunakova

Фестивалът толкова много нашумя през последните години, че фестивалните билети се изчерпват още с обявяването на първите хедлайнери. MAJOR LAZER са първото голямо име за SZIGET 2017 г., а Dimitri Vegas & Like Mike ще закрият феситвала с емблематичното End Show на главната сцена. Останалите музиканти, обявени до момента са DJ Shadow, Two Door Cinema Club, Kensington, Tom Odell, Bad Religion, GusGus, W&W.

Организаторите обещават, че всички артисти ще бъдат обявени на равни интервали до средата на лятото, като те ще включват не само музиканти, но и циркови акробати,  театрални актьори, танцьори и дизайнери, които ще вземат участие в тазгодишното юбилейно издание. Пълният списък с имена можете да следите на http://szigetfestival.com/ 

Гледайте и официланото филмче от SZIGET 2016, което най - добре пресъздава магическата фестивална седмица на Острова на свобдата!

Вижте още:

SZIGET 2016 или разказ за страната на чудесата

SZIGET 2015 или историята на моето най-лудо лято

Wild Berries Guide за оцеляване на SZIGET 2016

Фестивална треска
Галерия:
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци