Surf House – Girl`s Wild Camp “Let`s get in da house”
03.08.2012

Surf House – Girl`s Wild Camp
“Let`s get in da house”
Лятото е в разгара си, а ние ви отправяме още едно предизвикателство. Този път центъра на събитието ще е Surf House на къмпинг Градина. Точно там ще имате възможността да откриете своето ново призвание (а именно сърфа), да се запознаете с нови приятели и да купонясвате без край!!!
Може да заявите своето участие на добре познатия ви вече имейл:  info@wild-berries.com! 
Местата са ограничени, за да може уроците да са максимално ефективни. Първите 12 изпратили своето писмо с трите си имена и телефон за връзка ще имат уникалния шанс да станат част от това незабравимо приключение! 
Ще се научите да карате сърф абсолютно безплатно и не само това, ще преоткриете един нов,  вълнуващ начин на живот, защото сърфът е именно това. Нашите прекрасни домакини от сърф училище Surf House ще се погрижат за доброто настроение и умението да сърфирате с вятъра!
Програма:
Сборната точка е на 11.08.2012 в 9ч. в сърф училище Surf House – к-г Градина. Заниманията започват със специална сърф йога, за разгрявка и встъпителна теория за ветроходството! 
След като разтегнем, ще поработим върху баланса на дъската… и започваме с уроците във водата! 
Разпределяме се на две групи: начинаещи и напреднали!
След като приключим със сърфа за сутринта и си вземем кратка почивка ще проведем беседа за околната среда със съдействието на Surfrider Foundation Sofia http://surfriderbg.org/
Следва - Време за обяд и почивка
За тези, които нямат нужда от почивка – ще има организирани различни плажни игри, които ще разберете на място 
Всички участници ще имат възможността да изработят заедно "морски трoфеи" за първите три места от състезанието, което ще се проведе малко по-късно същия ден! Първите три в класацията получават специални награди от верига спортни магазини SLS на ROSSIGNOL, всички останали получават утешителни награди от Roxy.
Всички участнички ще получат специално изработени плакети, удостоверяващи завършения сърф курс!
И след висчко това идва време за още една кратка сесия сърф уроци и подготовка за състезанието!
Вечерта в ще се съберем около огъня, под звездите и със свежи коктейли и приятна музика идва момента на награждаването на участниците! 
Очаква ни една вълшебна вечер под звездите, с много настроение, песни танци и коктейли! 
Разбира се може да доведете и свои приятели, фенове и въобще всеки готов да купонясва, все пак Мечо Пух е казал - колкото повече – толкова повече, а ние добавяме и по-весело!!!
На следващия ден,  всеки който иска – кара и показва какво е научил от предишния ден!
Единственото, което трябва да направите е да стигнете до мястото, за другото ние сме се погрижили :)....
 

"Let`s get in da house!"

THE HOUSE IS ALREADY FULL - Местата за Surf House Camp-a СА ЗАПЪЛНЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само за няколко часа! Много се радваме, че има толкова голям интерес! Те първа ще организираме още мероприятия, следете сайта за информация!

Лятото е в разгара си, а ние ви отправяме още едно предизвикателство. Този път центъра на събитието ще е Surf House на къмпинг Градина. Точно там ще имате възможността да откриете своето ново призвание (а именно уиндсърфа), да се запознаете с нови приятели и да купонясвате без край!!!

Може да заявите своето участие на добре познатия ви вече имейл: info@wild-berries.com! Местата са ограничени, за да може уроците да са максимално ефективни. Първите 12 изпратили своето писмо с трите си имена и телефон за връзка ще имат уникалния шанс да станат част от това незабравимо приключение! Ще се научите да карате сърф абсолютно безплатно и не само това, ще преоткриете един нов,  вълнуващ начин на живот, защото сърфът е именно това. Нашите прекрасни домакини от сърф училище Surf House ще се погрижат за доброто настроение и умението да сърфирате с вятъра!

Програма:

Сборната точка е на 11.08.2012 в 9ч. в сърф училище Surf House – к-г Градина. Заниманията започват със специална сърф йога, за разгрявка и встъпителна теория за ветроходството! След като разтегнем, ще поработим върху баланса на дъската… и започваме с уроците във водата! Разпределяме се на две групи: начинаещи и напреднали!

След като приключим със сърфа за сутринта и си вземем кратка почивка ще проведем беседа за околната среда със съдействието на Surfrider Foundation Sofia http://surfriderbg.org/

Следва - Време за обяд и почивка. За тези, които нямат нужда от почивка – ще има организирани различни плажни игри, които ще разберете на място :)

Всички участници ще имат възможността да изработят заедно "морски трoфеи" за първите три места от състезанието, което ще се проведе малко по-късно същия ден! Първите три в класацията получават специални награди от верига спортни магазини SLS на ROSSIGNOL, всички останали получават утешителни награди от Roxy.Всички участнички ще получат специално изработени плакети, удостоверяващи завършения сърф курс!

И след висчко това идва време за още една кратка сесия сърф уроци и подготовка за състезанието!

Вечерта в ще се съберем около огъня, под звездите и със свежи коктейли и приятна музика идва момента на награждаването на участниците! Очаква ни една вълшебна вечер под звездите, с много настроение, песни танци и коктейли! Разбира се може да доведете и свои приятели, фенове и въобще всеки готов да купонясва, все пак Мечо Пух е казал - колкото повече – толкова повече, а ние добавяме и по-весело!!!

На следващия ден,  всеки който иска – кара и показва какво е научил от предишния ден!
Единственото, което трябва да направите е да стигнете до мястото, за другото ние сме се погрижили :).... 
Галерия:
     
продуктова фотография на 360 градуса

лонгборд уроци