MORCHEEBA с концерт в София и нов албум
19.11.2016

Сещате ли се за гъделичкащото нетърпение, когато концерт на любим изпълнител е само на броени дни от вас? Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Скай Едуардс от култовата трип-хоп група Morcheeba - съвсем скоро ще ни омагьоса с музикалното си блаженство. На 22-и януари, вторник, българските фенове ще имат голямата привилегия да чуят новия албум SKYE | ROSS на живо в клуб Mixtape 5. 

Заедно със Скай на сцената ще излезе китаристът на Morcheeba Рос Годфри, чийто опианяващи рифове са емблематични за ритъм енд блус и соул музиката. Албумът, носещ техните имена, всъщност е самостоятелен проект на двамата талантливи артисти, търсещи нови музикални изживявания. 

"Искахме да се върнем към музикалните си корени, Към онова интензивно, живо, смело звучене и мился, че го постигнахме.", споделя Скай пред организаторите от EventEase. Цялото интервю с двамата музиканти може да намерите тук!.

Информация и билети за събитието може да намерите във Фейсбук от тук.

Нямаме търпение да дойде вторник, а до тогава сме пуснали албума на repeat! A това парче влиза незабавно в зимния ни плейлист за каране:

Искахме да се върнем към музикалните си корени. Към онова интензивно, живо, смело звучене и мисля, че го постигнахме.“ - споделя Скай за новия албум, който британският таблоид The Mirror определя като „елегантен, с перфектно звучене, от което феновете на Morcheeba няма да останат разочаровани“.

Галерия:
лонгборд уроци