Drop In Girls представя: Burton Girls в България
10.11.2016

Зимният сезон все още не е започнал, а добрите новини за него вече са тук!

Спортният магазин за премиум марки Drop In Shop* обяви, че този сезон ще започне с  инициативата си Drop In Girls, с която ще подкрепя момичетата и активния им начин на живот у нас.

Със серия от спортни и културни събития Drop In ще обедини представителките на нежния пол, които споделят общи интереси и страст към екстремните спортове. Кампанията ще стартира тази зима под шапката на кампанията на Burton – Burton Girls, която стъпва на наша почва за пръв път.

Burton Girls e една от най-новите програми на Burton, с които гигантската марка се опитва да промени представата, че сноубордът е мъжки спорт. Създадена преди 2 години от самата Donna Carpenter, инициативата дава възможността на момичетата по цял свят да изразяват себе си и страстта си към сноуборда в серии от различни и интересни събития.  

Burton Girls

Преди и по време на зимния сезон, Burton Girls събитията у нас ще помогнат на всички участнички да разберат как да се подготвят за предстоящия сезон и изберат подходяща екипировка, за да прекарат топли, пълноценни и забавни дни в планината. Организаторите са замислили истински момичешки забавления, на които нито едно момиче, което се интересува от зимни спортове, няма да може да устои. Фотосесии, workshop-и и много вкусни и приятни изненади са само малка част от нещата, които предстоят.

 Засега детайлите около датите и всички събития не са обявени, но от Drop In споделиха с нас, че планират откриващо събитие съвсем скоро. Очаква ни голямо парти с много изненади. Stay tuned!

Следете нас и страницата на Drop In за повече детайли, а междувременно вижте и пилотното видео, с което Burton обяви инициативата в края на миналата година. Нас ни усмихна до ушите! 

 

* Drop In черпи за обновения си онлайн магазин с 10лв. отстъпка за първата ти покупка при регистрация. Виж повече.

Галерия:
лонгборд уроци